Smartlog v3 » Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard » Vegetarer behøver ikke fryser eller køleskab !!!
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard

Er der et "jeg" der surfer, eller...?

Vegetarer behøver ikke fryser eller køleskab !!!

22. Jun 2009 15:09, GreyT

Altid godt med en provokerende overskrift, men emnet kom til mig mens jeg spiste en færdiglavet, næsten direkte fra fryseren, fiskefilet med mums inden i.

 

Der er jo en stigende opmærksomhed på energiforbrug, især når man kan kalde det noget med CO2. og så slog det mig hvor meget vi er afhængige af at have køleskab og fryser, for ikke at maden skal blive dårlig = bakterierne gro forhurtigt.

 

Det næste kom naturligt, for korn og tilsvarende næringsmidler, har en medfødt evne / tilstand til at  bevare sig selv, uden ekstra energitilførsel. Og i dette er der såvidt jeg ved alle de stoffer vi behøver, både protein, fedtstof og "kulhydrater". så hvem behøver bøffen?

 

Det er også sådan at for at koen skal producere en bøf skal den spise / omsætte mere græs mm (energimæssigt) end det der kommer os til gode når vi spiser koen, altså det vi synes er spiseligt. Alt i alt er kød, i den sammenhæng, en vældig dårlig energiforretning.

 

Så dette  er ikke ment som et hånligt indlæg over for kødspiserne, jeg har spist min store andel af det, men oplever et større velvære i dag ved at spise varieret, primært vegetarisk, end jeg har oplevet ved andre kombinationer. Så derfor dette skriv.

 

nå ja, for at skære bøffen lidt sarkastisk ud, så den dag strømmen svigter, og har været væk et par uger, så sulter kødspiserne, mens vegetarerne koger grød på et bål :-O)

 

Velbekomme

Kommentarer

 1. coach outlet
  30. Aug 2012 05:53
  1

  http://www.goto-coachoutlets.com/ coach outlet
  http://www.louissvuittononlineshop.com/ louis vuitton outlet Store
  http://www.coachoutletonlinespick.org/ coach outlet online

Tags

Arkiv