Smartlog v3 » Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard » Vand - rent vand - nok vand - intet vand!
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard

Er der et "jeg" der surfer, eller...?

Vand - rent vand - nok vand - intet vand!

6. Apr 2009 00:08, GreyT

Vand er en selvfølge, indså jeg da jeg forleden dag opdagede at der intet kom ud af den varme hane... ?

Nå ja så ka jeg da vaske mig i det kolde vand... men der kom heller ikke noget ud ...?

Der var stadig ikke nogen dyb refleksion i mig over vandet, andet en at det "burde" være der.

Så mig ned i ejendommens kælder for at se om nogen VVS uanmeldt havde formastet sig til at lukke for vores medfødte ret til uendelig forsyning af rent, frit flydende koldt og varmt vand.

Der var mennesketomt... nå op og ringe til KE, som også står forvandforsyningen her i København, og efter en vis omstilling fik jeg vist Værebro vandværk ??? hvor en venlig dame meddelte at "vi havde en læk", altså i gaden et sted i kvarteret, og den ville blive udbedret når den var definitivt lokaliseret.

Denne forklaring kunne bymennesket Palle acceptere, også at badet blev udsat, og det var først efter at vandet kom igen at det egentlig først rigtigt gik op for mig, at det IKKE er nogen selvfølge at der er vand, som vi, undskyld udtrykket, er vandt til.

Det kræver, som her, en læk, det kan også skyldes strømsvigt så pumperne ikke fungerer, og det kan vel også forårsages af at der ikke er noget vand? Og mangler vandet, så er årsagen uden betydning, vandet mangler, punktum!

Denne virkelighed er mange flere mennesker, end jeg er klar over, ramt af. Et er at se et foto af en skikkelse der sidder på en jord der er fuldstændigt krakkeleret af tørke, det er jo i og for sig blot et flot grafisk foto, i en avis måske, men denne dag blev det et i kort ubehageligt sekund min virkelighed... og det der giver ubehaget mest er at sekundet kunne være blevet til timer eller dage. Tanken om et i uger vandløst København, er skræmmende, måske, og den barske hverdag i mindre heldigt stillede egne af kloden.

Så tak for at der kommer vand ud af vandhanen når jeg drejer på den, og ikke et ondt ord hvis der opstår en pause.... blot det kommer igen.

Ja, vi lever i opbrudets tid, det kan være at genemsnitsværdierne ikke ændrer sig ret meget, men udsvingene bliver meget større end tidligere. det er vigtigt at kunne tilpasse sig, fysisk og mentalt, at kunne være i nuet fremfor at forvente det bliver "som før"...

Brug roligt dit vand, men gør det med omtanke, "for the benefit of all". Det kan være dette glas du drikker lige nu bliver det sidste i en uge?

 Husk det

Kommentarer

 1. oakley outlet
  18. Apr 2012 04:28
  1

  http://www.cheap-oakley-store.com

 2. Ray Ban Wayfarer Replica
  13. Jun 2012 05:39
  2  Oakley Oil Rig Sunglasses Outlet Wholesale we can provide[url=http://www.fakeraybanso.com/]FAKE RAY BAN WAYFARER[/url] for you in our online store. The price andAll oakley polarized sunglasses are not created equally, but this much is

Tags

Arkiv