Smartlog v3 » Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard » Universet og så "mig"!!!
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard

Er der et "jeg" der surfer, eller...?

Universet og så "mig"!!!

20. Feb 2011 11:43, GreyT

Har du nogensinde stået ved havet og betragtet det? Lyttet til bølgernes brus? Eller var der helt stille med havblik?

Oplevede du at en bølge syntes den var udenfor, at den ikke hørte til, at nabobølgen var meget flottere, fik mere lys og opmærksomhed? :-)

Og måske så du en extra flot eller dramatisk bølge som du ville tage med dig hjem. Du kan kun gøre det med et foto, og det er ligesom ikke det samme. Men hvis vi for eksemplets skyld lader som om vi kan, hvad sker der så? Jo der er den der enormt flotte bølge, og du har en stor flaske eller beholder, som du fanger din bølge i. Du tager den med hjem og vil vise den frem ... hov nu er der jo bare vand i flasken! Hvor blev bølgen af :-)

Det er jo ok for det er virkeligheden. Vi blander det bare lidt. Bølgen er bevægelsen, formen lige i det nu, og det nu... en form, en bevægelse som kun opleves fordi vandet følger formen, følger energiflowet. Tager du havet væk forsvinder bølgen, som form, så? Næ, måske, selvfølgelig, alle svar er mulige. Men i hverdagen ser vi bølgen som havet i oprør i bevægelse, somom det er havet der ud fra sin egen identitet og humør viser tænder eller er helt stille :-)

Men det der faktisk sker er at et energifelt /fænomen (vi kalder det vind, men hvad får egentlig vinden til at blæse) får aktiveret en bevægelse i vandet, får givet form til det vi ser som bølgen. Altså direkte sagt, et energiflow vi ikke kan se direkte viser sig gennem den form det skaber. 

Hvor vil jeg hen med denne metafor! Jo den er brugbar for mig, i dette nu, som billede på mig selv, som identitet og form.

Som menneske er jeg underlagt min prægning fra omgivelserne, det er med til at give mig min identitet, mit særpræg. det som gør at jeg netop er mig og ingen anden, at der ikke findes nogen mage til i hele universet ;-) og derfor sammenligner jeg mig konstant med de andre for at se om jeg er MIG og om jeg egentlig ikke er bedre smukkere mere ægte mere oplyst, whatever.

Og dette, at jeg tror jeg er separat fra resten, af universet, er den helt store fejltagelse. Jeg er en manifestation i et energiflow som ligger udenfor min fatteevene, mine sanser som menneske i form, og derfor falder det så nemt og ligefor at sige jeg er mig og jeg er alene, men jeg findes ikke, som en singularitet, der findes ikke nogen Palle, hvor hver eneste fiber organ molekyle er betegnet med "Palle", Der er en energivibration som i et Kosmisk picosekund vibrerer og giver form til mig. et øjeblik efter har jeg en anden form (og et andet navn hehe).

For enkelthedens skyld kan vi sige at hele vores solsystem, ja hele "vores" univers blot er lige som en kuldegysnings sitren i dette totalt overordnede energifelt. Så kan vi kalde det zeropoint field eller sorte huller. Alt hvad vi siger er rummet i, og begrænset af formen, af det at være menneske med 5, evt 6 sanser.

 

Det er så smukt at stå ude en stjerneklar nat, som den i går hvor det var fuldmåne. Der er nattemørket og stjernerne. og er månen væk, så kan man visse steder se Mælkevejen, som er vores galaxe (jo vi har taget ejerskab af den, vi er konger af guds nåde)

Men det er ikke sandt at der er bælgmørkt, at der ikke er "noget", bortset fra stjernerne, som i øvrigt er lysår borte, der er masser af energi, det er blot vores øjensans som er så uendelig begrænset i sin formåen. Himlen er ikke sort, om natten, vi kan bare ikke opfatte alt det der fiser rundt om og igennem os. Godt det samme, vi ville blive skræmte over alt det der findes, og alle der i dag protesterer mod højspændingsledninger og mobilsendermaster ville lynhurtigt stoppe piben ind (sorry det er et udtryk fra dengang vi ikke tog os af tobakkens skadelige virkninger).

Og for at vende tilbage til min tråd, så er kosmisk strålin ikke noget udenfor som rammer os her inde i vores lille "beskyttede" verden. Det er samme energi, som giver os form som giver strålingen form. Derfor er alt inkluderet, indeholdt. Også det jeg ikke forstår, som jeg nødtvunget må sige at det ligger udenfor min fatteevne (og som jeg sætter et projekt op om at det vil jeg faneme kunne gennemskue og sætte på en naturlov en dag). Alt er inkluderet i... ??? ... i dette der ikke kan sættes navn eller label på som vi derfor efter overbevisning kalder gud, altet, awareness ... whatever.

 

Så en lille snip på youtube forleden, en viis mand "Adyashanti" talte om "minden" som konstant forsøger at finde løsninger på alle mulige problemer, som allesammen slet ikke eksisterer, det er cool.

http://www.youtube.com/watch?v=j_88EQcVyww&feature=related

Og dette link til Gangaji er kort og precist: "be still"

http://www.youtube.com/watch?v=Tp49VmzwxI4

ha en go dag


Kommentarer

 1. Hogan
  13. Mar 2012 09:58
  1

  I bambini cercano un piacevole eccellente, di fronte alle città pendenza insieme alle aree metropolitane di lingua italiana, come l'antica Roma, Venezia e Florencia. Se volete capire lo stile di vita eccellente andare a Weimar città all'interno di tedesco nato. Questa città particolare, è in realtà ben nota a causa dei suoi progettisti della Germania.

 2. xz
  12. Apr 2012 03:33
  2


  <div>Lyst du er bliver overvåget på arbejdspladsen? Du kan være rigtige</div>
  &lt;div&gt;Netværk verden - stof-misbrug nyttiggørelse <a href="http://www.nikefree2dk.com/">nike free Danmark</a> Hanley Center i Florida har patienter, nogle af dem berømtheder, undergår behandling til get off alkohol eller narkotika. Med slags følsomme data i dets computere,<a href="http://www.nikefree2dk.com/">nike free billig</a> Hanley besluttede den måde at holde låg på det var at overvåge hvert enkelt tastetryk en medarbejder på en computer gør hver dag, hele dagen. "Du kan registrere alle snapshot af en skærm og tastetryk, de har gjort," siger Michael Counes, direktør, som bruger <a href="http://www.franklin-marshalls.net/">franklin marshall</a> Spectorsoft's Spector 360 overvågning og monitoring software. "Det er ligesom et videokamera." Hver filoverførsel, e-mail eller brug af en bærbar lagringsenhed ville blive bemærket af den SpectorSoft overvågning software, som kan meddele en manager om upassende brug baseret på nøgleord og andre faktorer. Medarbejdere ved Hanley Center modtager uddannelse skal underrettes af passende brug af en computer, herunder holde patientjournaler fortrolige. De er også fortalte om overvågning, siger Counes, "og én gang hvert halve år, jeg vise dem, hvad vi er i stand til at modtage. De ved denne teknologi er der, og at de bør respektere." I år, et meget lille antal medarbejdere har begået fejl i dom om, hvad der udgør følsomme oplysninger, og straks blev afskediget. Brug af overvågning softwaren over tid har vist faldgruberne, der ofte udvide i sociale netværk, hvor medarbejderen mislykkes at opretholde passende skøn. "De bare ikke forstå dynamikken i deres valg," siger Counes, bemærke, at krænkelser af acceptable use policy sendes sammen til Personaleafdeling til gennemsyn. Også vist: 10 af verdens mest mærkelige sociale netværk selv kirker skal behandle problemer i hvilke overvågning hjælper, såsom når nogen overtræder den ottende befaling, "du ikke må stjæle." Det er sket ved James River forsamling kirke i Missouri for nylig, når i kids' klasseværelset område, "vi havde nogle spilkonsoller kommer op mangler," siger Todd Nicholson, IT-direktør. Ozark, Mo., kirken, som har en 15.000-medlem menighed, har beliggende omkring 350 akse IP-baseret overvågningskameraer omkring sine grunde og i offentlige områder af kirkens kontorer sikkerhedsgrunde. De IP-baserede kameraer er blot en anden enhed på kirkens Cisco-baseret Ethernet LAN og overvågning dataene generelt er gemt i op til seks måneder.Når de spilkonsoller gik mangler, gik kirkens ledere straks til optagelserne lagret overvågning, som afslørede en besøgende med en duffle taske, som havde været alene i kids' klasseværelset område, tilsyneladende under hensyntagen til spillekonsol&lt;/div&gt;

 3. oakley outlet
  20. Apr 2012 04:10
  3

  http://www.cheap-oakley-store.com

 4. hui
  25. Apr 2012 08:20
  4

  "A pretty cool store for Oakley. They have a custom eye-wear section where you can pick colors or lenses, frames in different sizes and shapes. You can let your creativity fly until your hearts (and pocketbook are) content. The staff seemed friendly enough, offering help when I need it and just letting me browse on my own until I found something I wanted. Good job Oakley
  "
  http://www.buyoakleycheapsunglass.com/

 5. louisvuitton
  26. Apr 2012 10:31
  5

  Chaque fois que vous les produits BT être utilisé pour réparer la conservation, les magasins LV sont destinés à être le devoir de vous aider.www.frsacamainlouisvuitton.com

 6. red bottom shoes
  17. May 2012 04:18
  6


  Women fashion Red sole shoes Christian Louboutin can reach your style. Red bottom shoes with new design and good style at Red bottom shoes store and red bottom heels store. Up to 80% OFF with Free Shipping.

 7. Louis Vuitton
  24. May 2012 11:27
  7

  Yang Wu une surprise, puis hocha la tête solennellement est, militaire total instructor.You faut se rappeler que Yang Wu, le montant total instructeur militaire de cette façon mots martiale, ainsi, d'éviter par tous les moyens est la cupidité conduit à travailler. Niveau du corps bras en croix, est forte. Mais si ce n'est pas lancer ce corps de Louis Vuitton, comme la force et contraint de jeter, ne DongShiXiaoPin, laisser les gens dans plaisanterie. Instructeur militaire en jiang sérieux confier way.Total instructeur militaire Wutong leur mot à dire avec un bon sourire, les praticiens de l'évaluation précises, un total de trois passes de personnes, respectivement, est LuoFeng, Baiyang, Yang wu.LuoFeng, Yang Wu, Baiyang trois yeux ont supprimé la joie . Si ce n'est pas un groupe de hauts practitione

 8. abercrombie
  2. Jun 2012 04:39
  8

  Pour obtenir sais juste sur ce sujet bien, vous achetez pré essai écrit ou par écrit sur mesure au service de la dissertation. Les numéros de services de rédaction offrent la rédaction d'un essai sur ce sujet bien.

 9. Michael Kors Kingsbury Bags
  23. Jul 2012 08:39
  9

  Diet and exercise are often a hot topic of <a href="http://www.mkoutlet.us">www.mkoutlet.us</a> in the fitness market as individuals try to maintain a healthy image and improve their daily lives.When it comes to improving or maintaining an individual's health, there are various <a href="http://www.mkoutlet.us/Michael-Kors-Kingsbury-Bags">Michael Kors Kingsbury Bags</a> that can be followed to accomplish this objective.A <a href="http://www.mkoutlet.us">michael kors outlet store</a>'s value is based on its size, and the quality of it's nacre coating, which imparts the sheen.

 10. coach outlet
  30. Aug 2012 05:56
  10

  http://www.goto-coachoutlets.com/ coach outlet
  http://www.louissvuittononlineshop.com/ louis vuitton outlet Store
  http://www.coachoutletonlinespick.org/ coach outlet online

 11. Abercrombie France
  12. Oct 2012 05:27
  11

  De style classique et sobre qui s'appuient sur des couleurs neutres et des dessins aux styles yeux popping vraiment innovant et qui présentent les dernières tendances pour l'horlogerie, vous êtes sûr de trouver ce qu'il vous faut pour tous vos événements importants.

Tags

Arkiv