Smartlog v3 » Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard » Smørbart direkte fra køleskabet...
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker og petitesser på et virtuelt surfboard

Er der et "jeg" der surfer, eller...?

Smørbart direkte fra køleskabet...

4. Aug 2011 23:24, GreyT

Overskriften beviser min modtagelighed for reklameindslag, og hvorfor så lige den hukommelse.

Jo, som en del af madplanlægningen til min tur nordpå, indhandlede jeg et par pakker Herkules rugbrød en omgang blomster-honning i plastflaske, kræver ingen kniv til påførsel, samt en bakke kærgården i øko udgave. Min tanke var at denne kombination kunne forhindre jeg døde af sult inden jeg nåede første civiliserede spisested nordpå.

Nu var det rimeligt varmt da jeg drog  af, omkring de 20 grader, så jeg vidste at smørret ville blive rimeligt flydende, nå, men så ku jeg jo drøne det ud var ræsonnementet. Næste morgen var temperaturen nede på 11 grader da jeg indtog morgenmaden: kildevand pr flaske, rugbrød med velsmurt kærgården, minus honning! Æv.

Den kom for en dag meget senere da jeg i en af bagagerummets hemmelige aflukker (gen)opdagede posen med øl, dåsemad og honningen. Stil over Mercedes må man sige, der var også gulvtæppe inde i dette lille siderum, så måske var det derfor Janice Joplin sang: ”Oh lord, wont you buy me a Mercedes Benz”

Det med det smørbare holdt hele turen igennem, også da rugbrødet var sluppet op og jeg gnavede mig igennem adskillige Wasa-Rågi knækbrødspakker. Så lige den rejse ku gøres uden indbygget køleskab, og på selve Nordkapp var det så koldt at hånden rystede let inde i bilens 4.5 grader rumtemperatur, men det er rigtigt, Kærgården er skam smørtbart direkte inde i køleskabet.

Fik jeg så ikke andet end dette på hele turen? Jo da, men jeg må erkende at selvom planlægningen indebar gode stop på tidligere besøgte rastepladser og spisesteder undervejs (jeg boede i Stockholm i godt 5 år, indtil 1991) så var hukommelsen blevet noget mixet op, og den kæde der dengang hed ”Checkers” og var rimelig god, var åbenbart gået ud af det marked, og erstattet af udbydere af rimeligt non-exiting choices. Må sige det var noget af en kold tyrker, at møde den realitet, som altså var helt ude af sync med min planlægning.

Jeg havde også en stor pose gulerødder med, så kæberne ku føle sig beskæftiget, men fandt ud af at for mange gulerødder fuckede peristaltikken op længere nede i systemet. Det ku lidt holdes i ave med en af de medbragte pærer og lidt tørt knækbrød, men mine mundvige begyndte rent madmæssigt at få en noget nedadbøjet krumning, efterhånden som de manglede fabelagtige-spisesteder-langs-min-rute nægtede at manifestere sig.

Hudløst ærligt blev det oftest den sikre vinder ”Grillkorv” på næste Statoil tank, ofte med ”mos”. Jeg ved ikke hvordan det blev lavet, vil heller ikke vide det, men ved siden af de roterende pølser af ukendt alder og oprindelse stod der et mindre apparat som ved tryk på en knap på få sekunder udspyede en tyk stråle af en hed hvidlig substans direkte ned i en papbakke, det var ”mos”. Formodentlig er det kartofler i en slags pulver eller flageform som er ”pre-cooked” og som så mixes med instant-hot-water.

Anyway, en bakke og et antal grill-korv, viste sig at indeholde nok energi i kalorieform til at jeg fik løftet humøret og en velfyldt oplevelse i maven, som ku holde sig forbavsende mange kilometer.

Var det så Statoil-to-the-max hele turen? Nej, jeg vovede pelsen og testede en række lokale etablissementer med varierende udbytte. Alt i alt satte det Grill-korv, i Norge Grill-pølse, (men fortsat på Statoil benzintanke) i relief som en kulinarisk lækkerbisken.

Og… der var et sted i Norge hvor jeg fik en helt uventet madoplevelse. Hvor der var husker jeg ikke i skrivende stund, andet end det var mellem Alta og Narvik på E6.
Jeg var sulten, og ku med glæde læse på et stort skilt at i næste by ville der være en stor cafe i første hus på højre hånd. Placeringen var korrekt, og det var aldeles lukket og slukket; rimeligt surt for maven. Dog, i nabolaget skimtede jeg et statoil-skilt, og jeg kørte hen og tankede, og gik så ind i butikken, men nej de havde IKKE servering af pølser mv. Lige inde jeg olmede ud til mit tørre knækbrød så jeg der var en sidedør i butikken og derinde var der sørme en cafe af en slags, ikke stor, måske var der plads til 12 mennesker ved 3 borde, men det der fangede min opmærksomhed var kokken bag disken, han havde ægte ”Chéf-jakke” på, altså sådan en hvid figursyet jakke med to rækker sorte knapper ned foran, noget jeg ellers kun har set på mere fancy gourmetsteder rundtomkring. Et kig på menykortet viste at ud over pizza og burger ku man få rimeligt, på papiret avancerede, steaks osv.

Så stor tillid havde jeg nu ikke til den hvide jakke, så jeg tog dagens specialitet, fordi den logisk måtte være næsten klar til fortærelse og den lød simpel: Svinekød i krydret sauce m kartofler.

Jeg stortrives med kartofler, og i Norge prissættes de næsten som trøfler, så det så fint nok ud. Der gik et par minutter så havde assistenten en kvinde i blåt dress, som jeg først skød til at være asiat, men som var en lokal same-dame med et vindende smil, anrettet salat og tilbehør sammen med nogle velkogte kartofler og grøntsager og en rigelig portion kød og sauce. Det duftede dejligt og det var simpelthen så lækkert, jeg ku ikke have lavet det bedre selv. Jeg blev så overstadig at jeg bød mig selv på våfler med multebær til dessert, og gav mig tid til at rose maden. De blev glade begge to, for min tak kom fra hjertet, og lidt længere nede  

Jeg husker ikke lige nu hvor jeg fandt et sted at sove, men jeg er sikker på jeg lagde mig med et mæt udtryk omkring munden.

Kommentarer

 1. Hogan
  13. Mar 2012 09:58
  1

  Apprezzate quasi tutti i servizi di prima classe in dotazione per le fasce di età entro traghetto (prom), nonché contribuire a rendere il vostro cammino molto saggia e elegante. Durante l'utilizzo alcuni plug-in, è possibile partire i propri figli più giovani a bordo della effettiva consegna coinvolti con diversi tipi di passatempi e di iniziare a creare un tempo completo giorno visitare insieme con i vostri bambini più grandi.

 2. xz
  11. Apr 2012 12:30
  2


  <div>Øverste execs behøver at være involveret i sikkerheden på internettet, siger undersøgelse</div>
  &lt;div&gt;IDG News Service - organisationer med <a href="http://www.nikefree2dk.com/">nike free Danmark</a> øverste ledere, som ikke er involveret i sikkerheden på internettet beslutninger står over et alvorligt problem--et stort hit til deres nederste linjer, ifølge en rapport udgivet onsdag. "Mange organisationer se <a href="http://www.nikefree2dk.com/">nike free billig</a> sikkerheden på internettet som udelukkende en IT problem," sagde Karen Hughes, direktør for homeland security standarder programmer på ANSI American National Standards Institute (), et af <a href="http://www.franklin-marshalls.net/">franklin marshall</a> de store sponsorer af den nye rapport. "Vi instruere en opvågnen til direktører landsdækkende. Meddelelsen er, dette er et meget alvorligt problem, og det koster du en masse penge." Rapporten, kaldet "Den finansielle forvaltning af Cyber risiko," anbefaler, hvordan C-niveau direktører kan gennemføre sikkerheden på internettet risiko management programmer på deres virksomheder. Del af målet er at få ledere såsom ledende finansielle officerer direkte involveret i sikkerheden på internettet bestræbelser, sagde Larry Clinton, formand af Internet Security Alliance (ISA), andre store sponsor af rapporten. Betænkningen nævner en cyberpolicy revision udgivet af præsident Barack Obama's administration i maj sidste år sagde, at U.S. virksomheder mistet $1 trillion værd af intellektuel ejendomsret til cyberattacks mellem 2008 og 2009. Dette antal omfatter ikke tab som følge af tyveri af personlige oplysninger og tab af kunder, betænkningen sagde. De samlede omkostninger af typiske brud på 10.000 personlige poster indehaves af en organisation ville være omkring $2 millioner, betænkningen sagde. "Vi tror, at hvis vi kan opdrage amerikansk organisationer om, hvor meget de er faktisk at miste, vi kan flytte til næste trin, som løse problemet," sagde Clinton. 80 Til 90% af sikkerheden på internettet problemer kan undgås ved en kombination af bedste praksis, standarder og sikkerhedsteknologi, men nogle organisationer nødt til at forstå de finansielle problemer er knyttet til dårlig sikkerhedspraksis før de vil foretage ændringer, Clinton sagde. En lille procentdel af selskabet regionalforvaltningskontorerne er direkte involveret i sikkerheden på internettet planer på deres virksomheder, og mange virksomheder, de fleste medarbejdere ikke se sikkerheden på internettet som en del af deres arbejdspladser, sagde Clinton. "I amerikansk organisationer, alle har data," sagde han. "Generelt, folk ikke tror det er deres ansvar at sikre deres egne data. De mener det er job af IT guys ned i slutningen af hallen." IT-afdelinger på mange U.S. virksomheder og organisationer er betragtet som omkostningssteder, ikke fortjeneste centers og er "udsultet for ressourcer", tilføjet Clinton. Mange medarbejdere forstår ikke eller er intimideret af værktøjerne sikkerheden på internettet til deres virksomheder har, betænkningen sagde. U.S. organisation&lt;/div&gt;

 3. oakley outlet
  18. Apr 2012 04:22
  3

  http://www.cheap-oakley-store.com

 4. dfgdfg
  18. Apr 2012 09:53
  4

  Winter passed, if you want to make a human palpitates bags? <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet</a> absolutely is preferred, <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet Store</a> bags contracted low-key in and send out a high and luxuriant nature, simple fashion design let you walk at the forefront of fashion, full of strong ego style, make the sole TianNiu charming is spruce vivid images, very real take modern package money, tie-in range, leisure, being installed, street, and there's no reason to resist? In the Outlet Store, you can cleans out all sorts of design bags, not only excellent quality, and the price is low, come <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coacht Outlet Online</a> right, more surprises all in <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outet Store Online</a>.

 5. dfgdfg
  21. Apr 2012 05:52
  5

  Winter passed, if you want to make a human palpitates bags? <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet</a> absolutely is preferred, <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet Store</a> bags contracted low-key in and send out a high and luxuriant nature, simple fashion design let you walk at the forefront of fashion, full of strong ego style, make the sole TianNiu charming is spruce vivid images, very real take modern package money, tie-in range, leisure, being installed, street, and there's no reason to resist? In the Outlet Store, you can cleans out all sorts of design bags, not only excellent quality, and the price is low, come <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coacht Outlet Online</a> right, more surprises all in <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outet Store Online</a>.

 6. gfhgffg
  28. Apr 2012 09:36
  6

  Winter passed, if you want to make a human palpitates bags? <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet</a> absolutely is preferred, <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet Store</a> bags contracted low-key in and send out a high and luxuriant nature, simple fashion design let you walk at the forefront of fashion, full of strong ego style, make the sole TianNiu charming is spruce vivid images, very real take modern package money, tie-in range, leisure, being installed, street, and there's no reason to resist? In the Outlet Store, you can cleans out all sorts of design bags, not only excellent quality, and the price is low, come <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outlet Online</a> right, more surprises all in <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach Outet Store Online</a>.

 7. fdfd
  9. May 2012 09:39
  7

  <p>The summer of 2012 is step by step towards to us unknowingly.with the change of seasons,there are many light and varieties of the latest <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">coach handbags</a> which are not only good quality but also low price in <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">coach outlet store online</a>. Simple low-key emitting a magnificent nature, simple fashion design allows you to walk in the forefront of fashion, full of strong sense of style, so that you become the only full of vivid, real rich modern feeling. <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">Coach Outlet</a> handbags are suitable for leisure shopping and evening. Are there any reasons to prevent your glamour? There are also many coach sunglasses and shoes which are suitable for you walking in the sun. Don’t miss!Welcome to our <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">coach outlet online</a> selecting your needful and favorite coach outlet goods.<a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">Coach outlet online store</a> will give you surprise which you can not image <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com">coach outlet store</a>. </p>

 8. fdfd
  17. May 2012 03:20
  8

  <p>Eurogroup head late Monday strongly refuted the talk of Greece leaving the euro area and hinted at the possibility of softening some of the terms in the bailout program if the country reaffirms its commitments to the rescue plan .<a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Handbags</a></p>
  <p>&quot;I don't envisage, not even for one second, <a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Online Shopping</a> Greece leaving the euro area. This is nonsense, this is propaganda,&quot; <a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton On Sale</a> Eurogroup President Jean-Claude Juncker said at a press conference after nearly seven hours of talks of eurozone finance ministers.<a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Outlet</a></p>
  <p>Juncker, <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Store online</a> also Luxembourg's prime minister, <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach outlet Online</a> denied speculations that the finance ministers' meeting was devoted to the possibility of a Greek exit from the euro, saying that, &quot;Absolutely no one, absolutely no one, <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a> argued in that sense.&quot;<a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/"> Coach outlet Store</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Outlet Store</a> The comments came as Greece's political parties were still struggling to form a coalition government eight days after about 70 percent of Greek voters supported anti-bailout parities in an inconclusive election. <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Kelly Bags</a> Juncker said Greece had no alternative but to respect the terms, including a series of structural reforms and austerity measures, of the 130-billion-euro (about 167 billion U.S. dollars)<a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Outlet Store Online</a> bailout program agreed with the European Union, <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin New 2012</a> the European Central Bank and the International Monetary Fund earlier this year. <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a></p>
  <p>However, he suggested that the international lenders would soften some of the terms and might consider extending the period for Greece to meet the deficit targets set in the bailout plan if &quot;there were to be dramatic changes in the circumstances.&quot; <a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Bags</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Handbags</a> called upon Greece's political parties to overcome differences and form a government without delay, stressing that the possible coalition government must back the bailout plan. <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Handbags</a></p>
  <p>&quot;<a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Birkin Bags</a> We need a Greek government, <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton On Sale</a> the Greek government would have to make clear it was fully committed to the program, <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Outlet</a> and then if there were exceptional circumstances, we wouldn't exclude the possibility of discussing this issue,&quot; <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Handbags Store</a> Juncker said.</p>

 9. fdfd
  17. May 2012 03:21
  9

  <p>Eurogroup head late Monday strongly refuted the talk of Greece leaving the euro area and hinted at the possibility of softening some of the terms in the bailout program if the country reaffirms its commitments to the rescue plan .<a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Handbags</a></p>
  <p>&quot;I don't envisage, not even for one second, <a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Online Shopping</a> Greece leaving the euro area. This is nonsense, this is propaganda,&quot; <a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton On Sale</a> Eurogroup President Jean-Claude Juncker said at a press conference after nearly seven hours of talks of eurozone finance ministers.<a href="www.louisvuittons--outlet.com/">Louis Vuitton Outlet</a></p>
  <p>Juncker, <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Store online</a> also Luxembourg's prime minister, <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach outlet Online</a> denied speculations that the finance ministers' meeting was devoted to the possibility of a Greek exit from the euro, saying that, &quot;Absolutely no one, absolutely no one, <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a> argued in that sense.&quot;<a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/"> Coach outlet Store</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Outlet Store</a> The comments came as Greece's political parties were still struggling to form a coalition government eight days after about 70 percent of Greek voters supported anti-bailout parities in an inconclusive election. <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Kelly Bags</a> Juncker said Greece had no alternative but to respect the terms, including a series of structural reforms and austerity measures, of the 130-billion-euro (about 167 billion U.S. dollars)<a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Outlet Store Online</a> bailout program agreed with the European Union, <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin New 2012</a> the European Central Bank and the International Monetary Fund earlier this year. <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a></p>
  <p>However, he suggested that the international lenders would soften some of the terms and might consider extending the period for Greece to meet the deficit targets set in the bailout plan if &quot;there were to be dramatic changes in the circumstances.&quot; <a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Bags</a></p>
  <p><a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Handbags</a> called upon Greece's political parties to overcome differences and form a government without delay, stressing that the possible coalition government must back the bailout plan. <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Handbags</a></p>
  <p>&quot;<a href="http://www.hermes-birkin-handbags-online.com/">Hermes Birkin Bags</a> We need a Greek government, <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton On Sale</a> the Greek government would have to make clear it was fully committed to the program, <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Outlet</a> and then if there were exceptional circumstances, we wouldn't exclude the possibility of discussing this issue,&quot; <a href="http://www.louis-vuitton-outlets-2012.com/">Louis Vuitton Handbags Store</a> Juncker said.</p>

 10. red bottom shoes
  17. May 2012 04:17
  10


  Women fashion Red sole shoes Christian Louboutin can reach your style. Red bottom shoes with new design and good style at Red bottom shoes store and red bottom heels store. Up to 80% OFF with Free Shipping.

 11. Louis Vuitton
  24. May 2012 11:25
  11

  Enfin, il a réalisé son rêve, à l'écart du titre légendaire praticiens, seul le dernier step.Yang wu. Totale instructeur militaire froncement de sourcils Wutong boire une certaine façon, vous ce genre d'attaque du corps, il est d'appartenir à un examen de niveau. Dans les corps Chaussures Vuitton and.Louis un monstre de combat de la vie et la mort, à travers le mouvement du corps petite gamme, laissez l'attaque monstre essuyer le corps, pas mal parce que le corps se déplaçait petite, naturelle en même temps, peut faire moredodge, l'efficacité est extrêmement high.But cette méthode de haute difficulté extrêmement élevé, une fois un soupçon d'erreur, à l'origine dans votre calcul est et vous.

 12. coach outlet store online
  30. May 2012 11:18
  12

  The hot summer swept across as a tornado ,and then took off heavy spring overnight. This is a season of blooming female charm. <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">Coach outlet store online</a> in the summer, <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">coach outlet</a> prepares you for every kind of coach handbag, coach Sunglasses Outlet. whether you are a beautiful youth, the remarkable grace or elegant, every woman has a unique meaning. <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">coach outlet store</a> can also create a suitable product for you in the coach outlet online store. Go quickly into our <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">coach outlet online store</a> to choose your favorite and required coach handbag which is the latest series. In the summer for you <a href="http://www.coach-outletstore-onlines.com/">coach outlet online</a> deducts publicity unruly or understated elegance, simple or extravagant, which let you charm every moment.

 13. abercrombie
  2. Jun 2012 04:38
  13

  Pour obtenir sais juste sur ce sujet bien, vous achetez pré essai écrit ou par écrit sur mesure au service de la dissertation. Les numéros de services de rédaction offrent la rédaction d'un essai sur ce sujet bien.

 14. NIKE FREE RUN
  2. Jun 2012 05:46
  14

  Louboutin France,http://www.chaussureslouboutin-france.net/
  Ecco Sko,http://www.eccoskotilbud.net/
  Nike Free Run,http://www.nikefree-store.com/
  NIKE FREE RUN,http://www.nikefreerun-stroe.com/
  Christian Louboutin,http://www.chaussureslouboutin-france.net/
  Louboutin pas chère,http://www.chaussureslouboutin-france.net/
  Christian Louboutin pas cher,http://www.chaussureslouboutin-france.net/
  Chaussures Louboutin pas chère,http://www.chaussureslouboutin-france.net/
  Ecco Sandaler,http://www.eccoskotilbud.net/
  Ecco Støvler,http://www.eccoskotilbud.net/
  Ecco Tilbud,http://www.eccoskotilbud.net/
  Ecco DK,http://www.eccoskotilbud.net/
  Nike Free 3.0,http://www.nikefree-store.com/
  Nike Free Run Dame,http://www.nikefree-store.com/
  Nike Free Run 2,http://www.nikefree-store.com/
  nike free,http://www.nikefree-store.com/
  NIKE FREE,http://www.nikefreerun-stroe.com/
  Nike Free 3.0,http://www.nikefreerun-stroe.com/nike-free-30-dame-c-3/
  Nike Free Run 2,http://www.nikefreerun-stroe.com/nike-free-run-2-m%C3%A6nd-c-11/
  nike free,http://www.nikefree-run2dk.com/
  Nike Free Run,http://www.nikefree-run2dk.com/
  Nike Free Sko,http://www.nikefree-run2dk.com/
  Nike Free Tilbud,http://www.nikefree-run2dk.com/

 15. coach outlet store online
  7. Jun 2012 08:22
  15

  <p>The summer has arrived, <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Online</a> Clutch bag which girls like will detonate summer craze.When it comes to the <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Store</a> Clutch bag ,everybody knows that it's capacity is small, so it's not just so simple that we put the trivial things, Clutch bag's bigger function is our dress and collocation.A little bag in <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Store Online</a> makes you look more fashionable, and then becomes the focus .You can find <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet</a> bags which make you more brilliant this summer in the <a href="http://www.coach--outletonlinestores.com/">Coach Outlet Online</a><br />

 16. gucci outlet
  8. Jun 2012 04:15
  16

  ><a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci Outlet Store</a> Provides You with Cheap but Top <a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci Bags</a></p>
  <p>To be sure, Gucci is the foremost well-known high-end brand worldwide, and the bags are limited on the market with high selling price in the Gucci boutique. Not everybody manage to pay for such pricy Gucci items. However, Gucci outlet store will allow you to, in which you don't have to shell out the additional funds for your preferred top quality Gucci handbags.</p>
  <p>This can be a must-see Gucci online store, our store is definitely the perfect representative for <a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci Outlet</a>. Right here there is an assortment of Gucci items, including the <a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci handbags</a>, Gucci Jewelry, <a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci shoes</a>, Gucci accessories and so forth. All those items are pretty popular and charming. Most significantly, the products are provided directly from the Gucci initial manufacturer, therefore the Gucci outlet online stuff are selling hot with lower price. Don't hesitate to shop on our site, take pleasure in our great service and much more discount. <a href="http://www.guccibag-onsale.com/">Gucci Outlet Online</a></p>
  <p><a href="http://www.guccibag-onsale.com/"></a></p>

 17. Christian Louboutin Shoes
  9. Jun 2012 04:56
  17

  <p><strong>Among all the world-famous centers, the <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a> is one of the bellwethers leading the latest trend. Being a Cheap <a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Outlet Store Online</a>, we wholeheartedly dedicate to present the latest Christian Louboutin Pumps with rational prices for your reference. Whichever style of shoes you're looking for, Christian Louboutin Sandals or the latest design of Christian Louboutin Sneakers,<a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin New 2012</a>, you can find your favorite here. You may find them amazing in their looks if they're the first time for you to see<a href="http://www.christianlouboutin--onsale.com/">Christian Louboutin Shoes</a>. We promise, you'll love them.</strong></p>

 18. Converse
  11. Jun 2012 09:36
  18

  If you are a fan <a href="http://www.conversedk.com/"> converse </a> of the converse shoes, I’m sure you will want a pair of this style converse shoes.Now,our online shop have these new converse <a href="http://www.conversedk.com/"> Converse all Star </a> shoes,I’m sure you’ll like it.<a href="http://www.conversedk.com/"> converse all star til </a>
  In 25<a href="http://www.nikefree-dame.com/"> Nike Free </a> years, they were replaced in many 200 flags.Many people do not understand, only a couple two personal guard Island, why every day also insist on such a formal ceremony?”Kaishan island is small, <a href="http://www.nikefree-dame.com/"> Nike Free Run </a> but here is the motherland east gate, we let the five-star red flag fluttering in the mountains
  <a href="http://www.nikefree-dame.com/nike-free-2012-dame-hvid-bl%C3%A5-run_415/"> Nike Free 2012 </a> every day over the island
  so that you should <a href="http://www.veskeronline.com/"> chanel vesker </a> come to join in our online store quickly, they are very charming. They are your ideal items without any consideration.<a href="http://www.veskeronline.com/"> hermes </a>
  gucci bags from our site are much more worthy to own, they are very attractive. When you are looking f<a href="http://www.veskeronline.com/"> marc jacobs vesker </a> forward to own them, you should have a look, they are of the various designs on our site, you should come to have a collection. Do not hesitate any more to own your favorite Gucci Bags.
  gucci vesker &#65306; http://www.veskeronline.com/
  Nike Free Run &#65306; http://www.nikefree2012.eu/

  Converse : http://www.conversedk.com/
  Nike free run : http://www.nikefree-dame.com/
  marc jacobs vesker : http://www.veskeronline.com/

 19. Nike Free
  12. Jun 2012 03:30
  19

  Enfin, il a réalisé son rêve, à l'écart du titre légendaire praticiens, seul le dernier step.Yang wu. Totale instructeur militaire froncement de sourcils Wutong boire une certaine façon, vous ce genre d'attaque du corps, il est d'appartenir à un examen de niveau. Dans les corps Chaussures Vuitton and.Louis un monstre de combat de la vie et la mort, à travers le mouvement du corps petite gamme, laissez l'attaque monstre essuyer le corps, pas mal parce que le corps se déplaçait petite, naturelle en même temps, peut faire moredodge, l'efficacité est extrêmement high.But cette méthode de haute difficulté extrêmement élevé, une fois un soupçon d'erreur, à l'origine dans votre calcul est et vous.

 20. Ray Ban Wayfarer Replica
  13. Jun 2012 05:39
  20  Oakley Oil Rig Sunglasses Outlet Wholesale we can provide[url=http://www.fakeraybanso.com/]FAKE RAY BAN WAYFARER[/url] for you in our online store. The price andAll oakley polarized sunglasses are not created equally, but this much is

 21. abercrombie france
  16. Aug 2012 04:04
  21

  Je crois que les faits écrits dans votre écriture-up est vraiment superbe. J'ai fait un travail sur une mission d'analyse préliminaire sur le sujet et votre blog m'a vraiment aidé avec de nombreuses considérations que j'ai eu. Je crée un document terme pour l'école et moi? Suis actuellement à la suite de nombreux blogs pour l'évaluation.

 22. coach outlet
  4. Sep 2012 04:17
  22

  Autumn approaching, the fashion people want to wear outside the change , the bag should be big change. Our<a href="http://www.coach-outlet-onlines-stores.com/"> coach outlet </a>,<a href="http://www.coach-outlet-onlines-stores.com/"> coach outlet store </a>, <a href="http://www.coach-outlet-onlines-stores.com/"> coach outlet online </a>,<a href="http://www.coach-outlet-onlines-stores.com/"> coach outlet online store </a>can provide you with a wide range of bags , these bags can let you become the focus . The bags quality bags in general difficult to compare.<a href="http://www.coachoutlets-online-store.com/"> Coach outlet <a>,<a href="http://www.coachoutlets-online-store.com/"> coach outlet store </a>, <a href="http://www.coachoutlets-online-store.com/"> coach outlet online </a>and <a href="http://www.coachoutlets-online-store.com/"> coach outlet online store </a> for fashion more fashionable and more personalized.

 23. Abercrombie France
  12. Oct 2012 05:23
  23

  De style classique et sobre qui s'appuient sur des couleurs neutres et des dessins aux styles yeux popping vraiment innovant et qui présentent les dernières tendances pour l'horlogerie, vous êtes sûr de trouver ce qu'il vous faut pour tous vos événements importants.

Tags

Arkiv